Struikelen

Zo nu en dan struikel ik tijdens het hardlopen. Soms over een boomwortel, soms over een boomstronk, soms over mijn eigen voeten, soms over een zandkorrel. Een enkele keer glijd ik weg op een wildrooster. Afgelopen zondag, aan het eind van de Utrechtse HeuvelrugTrail, toen we al in Rhenen liepen, had ik de primeur om over een kat te struikelen. Wij liepen fout, want náást de weg waar we overheen hadden moeten lopen, en eindigden in iemands achtertuin, maar vlak voor we in die tuin terechtkwamen, kwam er opeens iets niet al te groots, maar behoorlijk snels, van achter een schutting van rechts vandaan gesneld. Precies waar ik liep op het moment waarop ik er liep.

Arm beest – het was al ergens behoorlijk van geschrokken, krijgt het mij ook nog over zich heen… Ik hoop maar dat het er geen gekneusde ribben aan heeft overgehouden.

Zelf ben ik in elk geval ongeschonden uit de confrontatie gekomen.

Dit bericht werd geplaatst in hardlopen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s