Dat wat is

Even een klein citaatje dan maar. Byron Katie: “In mijn ervaring is verwarring het enige lijden. Verwarring is als je je verzet tegen dat wat is. Als je volkomen helder bent, wil je alleen maar dat wat is. Dus als je iets anders wilt dan dat wat is, weet je dat je heel erg in de war bent. … Als er geen verhaal is, geen verleden of toekomst, niets waarover je je zorgen kunt maken, niets wat je kunt doen, nergens waar je heen kunt gaan, niemand die je kunt zijn, dan is alles goed.”

Dit bericht werd geplaatst in advaita/non-dualiteit, twijfel. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s