na-het-lopen-dipje

Gek, heel vaak ben ik de dag na zo’n loopje nog helemaal euforisch, zit ik vol met adrenaline… Nu voel ik me net zo onrustig, maar dan met een wat depri ondertoon. Wat zit me dwars? Ik kan wel wat dingen bedenken, maar ‘grijpen’ kan ik het niet. Hoeft ook niet, weet ik, het gaat vanzelf weer voorbij, zoals alles voorbijgaat.

Voor het schrijven van een stukje over het loopje van gisteren, over hoe gezellig het was, hoe mooi en hoe blubberig en hoe ver, voel ik me echter niet in de stemming – dat komt later misschien nog, en misschien ook niet.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s