Statistieken

Sinds een poosje heb ik door dat ik hier ergens ook mijn statistieken kan bekijken. Die bezoekersaantallen zeggen me niet zoveel, maar de landen van waaruit mensen mijn blog bekijken, intrigeren me. Frankrijk, Duitsland, België, die kan ik wel plaatsen. Nederland ook enigszins. Noorwegen en Oostenrijk: ja, nogal wiedes, het is in een deel van Nederland voorjaarsvakantie, en een deel van mijn enórme vriendenschaar (ha!) staat irgendwo op de lange latten of een board. Maar wie de f* ken ik die op dit moment in de Verenigde Staten zit? En vooral: Estonia? Ik weet ternauwernood dat dat Estland is. En wie in vredesnaam zit er in Nigeria?

Wie zíjn jullie?

(No answers required.)

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s